2parale

2Parale.ro

joi, 17 iunie 2010

Asigurarea de viata inseamna PROTECTIE nu investitie!

Va intrebati de ce multi si-au reziliat contractele de-a lungul timpului si mai ales anul trecut cand au simtit cel mai acerb efectele crizei financiare?

Marea problema este ca multi consultanti au vandut politele ca si o varianta de acumulare de capital fara a mai spune faptul ca, clauzele cam mananca din valoarea contului. Si atunci cand clientii doreau sa se retraga ramaneau cu gura cascata cand vedeau valoarea de rascumparare totala. Pur si simplu nu intelegeau! Nu intelegeau ce au cumparat de fapt.

Problema era si a clientilor pentru ca luau de bun tot ceea ce ii spuneau asa zisii consultanti. Nu faceau un studiu de piata pentru a cunoaste cat mai bine acest subiect.

Dar, asigurarea de viata este o forma de protectie nu de investitie! Investitie faci atunci cand achizitionezi un apartament, cand cumperi unitati de fond, cand te joci pe bursa de valori sau pe piata Forex.
Dar asigurarea de viata ofera protectie pentru familia ta atunci cand tu nu mai esti. Si asta daca iti pasa de ea, de familia ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu