2parale

2Parale.ro

marți, 16 august 2011

Ce legatura au Basescu, Piturca, Mutu si asigurarile de viata?

Pare ca nici una! Dar mi-a placut atitudinea lui Piturca in fata lipsei de responsabilitate a lui Mutu in ceea ce priveste activitatea la nationala. Este normal cand cineva este capitanul unui corabii, orice zurbagiu sa fie aruncat peste bord. Nu te conformezi, esti eliminat! Fiecare dintre noi am patit-o macar odata in viata. Cu dreptate sau nu!
Ce ma mira este atitudinea generala impotriva actiunilor similare ale lui Basescu privitor la unele actiuni necesare pentru redresarea tarii.
Intrebarea mea este: de ce Piturca este felicitat pentru decizia de a nu-l primi pe Mutu la nationala, in timp ce Basescu este huiduit? Ca a decis saracu' sa nu mai mearga la Zilele Marinei de la Constanta.
Daca in familia ta s-ar intampla o situatie dificila de criza care impune actiuni dure pentru redresarea sau chiar supravietuirea familiei, mai comenteaza cineva ca nu mai are nevoie sa aprinda lumina dupa ora 22?
Asa... si care e legatura cu asigurarile de viata? La fel e si aici. In mod normal fiecare familie trebuie sa se protejeze impotriva diverselor situatii financiare dificile care pot interveni oricand. Ei si cum poti sa faci acest lucru? Economisind, obtinand venituri suplimentare, cumparand obligatiuni, actiuni, asigurari de viata sau de non-viata, investind in imobiliare, etc. Sunt diverse forme de a proteja o familie din punct de vedere financiar.
Ei, si cand ai parte de o discutie in care oricare dintre parteneri spune ca nu are nevoie de asigurare de viata iti vine sa il arunci peste bord. Pentru ca este inconstient!
Odata cu decesul lui, apar probleme majore pentru cei care raman in urma. Probleme de care el, poate, va avea cunostinta de acolo... de sus. Daca ajunge!
O familie fara o asigurare de viata bine construita, e o familie care va ajunge cu mana intinsa. Sau va fii aruncata peste bord... ca un balast!

Tu... ,cel care citesti, cum vrei sa fie familia ta? Balast sau...

Un comentariu: